Η συντονιστική επιτροπή κατάληψης είναι ανοικτή για όλους/ες τους/ες φοιτητές/τριες. Ο ρόλος της είναι να υλοποιεί τις αποφάσεις του συλλόγου με βάση το πλαίσιο που υπερψηφίζεται στη Γενική συνέλευση.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Νέα Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας την Τετάρτη 12/10


Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν πως τα νέα μέτρα είναι η μόνη διέξοδος απέναντι στην επικείμενη χρεοκοπία που έρχεται με μαθηματική ακρίβεια, η αλήθεια είναι πως το μόνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι οι ανάγκες της εργαζόμενης πλειοψηφίας αλλά πως θα σώσουν τη χρεοκοπία των τραπεζών και τη μείωση των κερδών τους. Το μόνο που χρεοκοπεί είναι η πολιτική τους. Να ξέρουν καλά πως όσο πιο βάρβαρη είναι η επίθεσή τους, τόσο πιο λυσσαλέα θα είναι και η δική μας απάντηση. Μαζί με τους εργαζόμενους που έχουν ήδη οργανώσει την αντεπίθεση τους. Οι απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι απεργίες των δασκάλων, των ΔΕΚΟ μέχρι και η μαζικότατη απεργία της 5ης Οκτώβρη έδειξε πως μια είναι η απάντηση στη χρεοκοπημένη κυβέρνηση.  
Να ξέρουν καλά λοιπόν πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε το νέο χαράτσι που επιβάλλουν σε εμάς και τις οικογένειές μας.  Δε χρωστάμε στην κυβέρνηση, την ΕΕ και το ΔΝΤ, δεν πληρώνουμε το χαράτσι τους  και τις σπουδές μας. Μόνη λύση για εμάς είναι ο αγώνας για Δημόσιο Δωρεάν Δημοκρατικό πανεπιστήμιο να γίνει αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας για την ανατροπή της Κυβέρνησης και της πολιτικής του μνημονίου.
 

Όλοι/ες στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας την Τετάρτη 12/10 στις 12 στην Aula!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου